Maestru Reiki,Maestru Karuna ,Terapia Vindecarii cu Ingeri-Angel Healing Master Teacher.

Maestru Reiki,Maestru Karuna ,Terapia Vindecarii cu Ingeri-Angel Healing Master Teacher.

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 septembrie 2022

Cand cineva iese din viata noastra...


 

Uneori, atunci cand cineva iese din viata noastra, asta are legatura mai degraba cu faptul ca inca nu era momentul potrivit si ca amandoi mai aveam de invatat niste lectii, inainte de a fi impreuna, decat cu faptul ca intre noi ar fi existat o incompatibilitate profunda.
Alți oameni ies din vietile noastre pentru ca noi am fost pe aceeasi lungime de unda pentru o vreme, dar acum nu mai suntem si nici nu vom mai fi vreodata pe aceeasi lungime de unda - acest lucru se intampla atunci cand sufletele noastre au drumuri diferite, care nu sunt menite sa se intersecteze din nou.
Alteori oamenii ies din viata noastra doar temporar - pentru a face ceea ce au de facut pentru propria lor evolutie, dupa care viata ii readuce langa noi, cand au invatat ceea ce aveau de invatat.
Este intotdeauna de dorit sa ai incredere in intelepciunea Universului si sa nu fortezi lucrurile. Universul stie mai multe decat tine, “vede” imaginea de ansamblu.
Ai incredere ca ceea ce este iti menit nu va trece pe langa tine, ci se va opri in mod firesc la tine. Da drumul la tot ce are tendinta sa se indeparteze de tine - ai incredere ca daca este menit sa fie al tau, se va intoarce la tine.
 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu