Maestru Reiki,Maestru Karuna ,Terapia Vindecarii cu Ingeri-Angel Healing Master Teacher.

Maestru Reiki,Maestru Karuna ,Terapia Vindecarii cu Ingeri-Angel Healing Master Teacher.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 ianuarie 2023

Cum ingerul pazitor a salvat un copil...

 Visul profetic sau visul telepatic, visul presentiment sau visul vizionar poate fi un avertisment mai mult sau mai putin deghizat privind un eveniment critic din trecut, prezent sau viitor. Acest gen de vise sunt mentionate in istoria lumii antice pana in prezent. Fiecare dintre noi a trait aceasta realitate cel putin o data. In antichitate conducatorii cetatii mergeau sa doarma in templu pentru a afla vointa zeilor inaintea unor decizii ce trebuia sa le ia. Maya, mama lui Budha, inainte ca acesta sa se nasca, a visat un elefant alb si a stiut cine va fi fiul ei. Sau, Calpumia, sotia lui Cezar, isi vede sotul asasinat, cu putin timp ca acesta sa fie asasinat in realitate.

De exemplu, o fata pe nume Andiana s-a nascut cu o excrescenta ca o umflatura in partea stanga a fruntii. Parintii ei au vrut sa o opereze pentru a-i elimina chirurgical acea excrescenta. Bunica ei avuse chiar in noaptea de dinaintea operatiei un vis care i-au facut pe parintii Andianei sa se razgandeasca.

Bunica visase o persoana imbracata complet in alb si invaluita de o stralucitoare aureola ca venise la ea si ii spuse: “De ce vreti sa operati acel copil? El este perfect sanatos, iar faptul ca s-a nascut asa, nu este deloc intamplator. Priveste!” – a spus fiinta de lumina si i-a aratat o camera in care erau doi copii unul langa celalalt infasati in scutece. „Aceasta este Andiana, iar acesta este un copil bolnav”. Copilul strain era intr-adevar slab, emana o tristete si culoarea lui era stearsa, pe cand Andiana era plina de energie si fericire.

O interventie chirurgicala la acea varsta ar fi putut sa-i marcheze existenta. Este foarte important ce simte un copil la varsta frageda. Bunica, surprinsa de aceasta intalnire neasteptata din vis, a avut totusi prezenta de spirit sa intrebe: “Dar tu cine esti de imi arati toate acestea?”, iar entitatea a raspuns: “Eu sunt ingerul ei pazitor”, dupa care a disparut.


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu